Gündem

Meteoroloji'den 1 Ocak 2020 hava durumu açıklaması! İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Son dakika Ege Bölgesi hava durumu… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 1 Ocak hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar yeni yılın ilk günü ‘1 Ocak 2020 bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını merakla araştırıyor. İzmir’de hava sıcaklığı 6 dereceyi gösterirken, çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

Bölge genelinde öğle saatlerinden sonra İzmir’in kuzeyi, Manisa, Kütahya ve Afyonkarahisar çevreleri ile gece saatlerinde Muğla ve Denizli çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kütahya ve Afyon çevreslerinde ise karla karışık yağmur bekleniyor. 

İZMİR HAVA DURUMU

Çarşamba Çok Bulutlu 6°C 10°C

Perşembe Çok Bulutlu 7°C 10°C

Cuma Parçalı Bulutlu 5°C11°C

Cumartesi Parçalı Bulutlu 5°C 11°C

EGE HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İzmir’in kuzeyi, Manisa, Kütahya ve Afyonkarahisar çevreleri ile gece saatlerinde Muğla ve Denizli çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar, İzmir’in kuzeyi, Manisa ve Denizli çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Bu sabah saatlerinde Denizli çevrelerinde sis ve pus olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DENİZLİ °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde sisli ve puslu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu

İZMİR °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı

MANİSA °C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

AYDIN  °C, 10°C

Çok bulutlu

MUĞLA  °C, 9°C

Çok bulutlu

UŞAK  °C, 3°C

Çok bulutlu

KÜTAHYA  °C, 2°C

Hafif kar yağışlı

Bir yanıt yazın