Gündem

Meteoroloji’den 13 Mart hava durumu açıklaması! Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji tarafından 13 Mart hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar tarafından 'Bugün hava nasıl olacak?' sorusunun cevabı arama motorlarında en çok aranan konular arasında yer alıyor. İşte, Ege Bölgesi hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 13 Mart Cuma günü hava durumu raporu yayımlandı. Hava sıcaklıklarında 1 ila 3 derece artış yaşanacak. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli az bulutlu geçecek, sabah ilk saatlerde iç kesimlerde yerel olarak pus görülecek.

Hava sıcaklığı bölge genelinde 1 ila 3 derece artacak.

Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, öğle saatlerinde zaman zaman kuvvetli esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Antalya’nın doğu ilçeleri ile Tokat ve Ordu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz ile Malatya, Elazığ, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (30-75 kg/m2) olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın doğusu ile Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ’NDE HAVA NASIL OLACAK?

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 23°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 23°C
Az bulutlu

KÜTAHYA °C, 19°C
Parçalı ve az bulutlu

UŞAK °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu