Meteoroloji’den 15 Ağustos hava durumu açıklaması! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Ağustos hava durumu verileri paylaşıldı. Alınan verilere göre, yurdun bazı kesimlerinde sağanak yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan Ege Bölgesi genelinde havanın açık geçeceği tahmin ediliyor. Peki, hangi illerde yağış var? İşte 15 Ağustos hava durumu tahminleri!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Ağustos hava durumu raporu resmi internet sitesinde paylaşıldı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Öte yandan yurdun bazı kesimlerinde sağanak yağış uyarısı yapıldı.

İzmir’de hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar kuzey yönlerden orta kuvvette, kıyı kesimlerde zaman zaman kuvvetli esecek.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu ilçeleri akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 35°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 28°C
Az bulutlu

MANİSA °C, 37°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 37°C
Az bulutlu

Exit mobile version