Meteoroloji’den 4 Haziran hava durumu açıklaması! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 Haziran hava durumu raporu paylaşıldı. Alınan verilere göre, bazı iller için sağanak yağış uyarısı yapılırken, Ege Bölgesi genelinde hava parçalı bulutlu geçecek. Peki, İzmir'de hava nasıl olacak? Hangi illerde yağış var?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 Haziran hava durumu verileri resmi internet sitesinde yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi geneli parçalı ve az bulutlu geçecek. Ancak Afyonkarahisar için saat verilerek sağanak yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan hava sıcaklığı 1 ila 2 derece artacak ve rüzgar güney ve batı yönlerden orta kuvvette,kuzey kesimlerde zaman zaman kuvvetli esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Afyonkarahisar, Adana, Osmaniye, Hatay ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Afyonkarahisar çevrelerinin öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra çok bulutlu ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı

İZMİR °C, 26°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 26°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 25°C
Parçalı ve az bulutlu

Exit mobile version