Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Meteoroloji’den Ege Bölgesi hava durumu açıklaması! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 8 Ocak hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi genelinde hava parçalı, zamanla kıyı kesimler çok bulutlu geçecek. Ancak Muğla’da sağanak yağışlı havanın etkili olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan öğleden sonra Çanakkale çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Trakya, İstanbul’un Avrupa Yakası, Çanakkale, Muğla, Antalya, Isparta, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Burdur’un doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı, yer yer çok bulutlu, Muğla çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 12°C
Parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 17°C
Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 19°C
Parçalı bulutlu

MANİSA °C, 18°C
Parçalı bulutlu