Meteoroloji’den Ege Bölgesi İçin Uyarı Yapıldı! Önleminizi Alın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 6 Şubat Pazar tarihli hava durumu yayımlandı. Ege Bölgesi’nde hava nasıl olacak? Soğuk hava dalgası ne kadar devam edecek? Öte yandan Ege Bölgesi’nin iç kesimlerinde yaşanacak kuvvetli buzlanma ve don olayı için uyarı yapıldı.

Ülke Genelinde Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji tarafından ülke genelinde kuzey ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ve Kastamonu kıyıları ile Bartın ve Sinop çevrelerinin yağmurlu, Kastamonu, Artvin ve Ardahan çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının ise batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı ve ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi’ne Buzlanma ve Don Uyarısı

Ege Bölgesi’nin iç kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Ege Bölgesi’nde Hava Nasıl Olacak?

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C6°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C14°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C16°C

Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C15°C

Parçalı ve az bulutlu

Exit mobile version