Meteoroloji’den Ege Bölgesi’ne flaş uyarı: İzmir, Aydın, Muğla dikkat!

Son dakika… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 14 Mart hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde akşam saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Muğla‘da sağanak yağışlı havanın hakim olması bekleniyor. Öte yandan sabah saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde pus görülecek.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu zamanla kıyılarının çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege’de bu sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu

İZMİR °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yerel sağanak yağışlı

MANİSA °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu

MUĞLA °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yerel sağanak yağışlı

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile zamanla güney ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın akşam saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Muğla Ve Antalya çevrelerinin, gece saatlerinden sonra Güney Ege kıyıları, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun güneyi ile Hatay, Adana, Osmaniye çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve batısı ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ oluşma riski bulunmaktadır.

Exit mobile version