Ege HaberleriGündem

Meteoroloji’den Ege Bölgesi’ne kritik uyarı! İşte, 21 Nisan hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 21 Nisan hava durumu raporu paylaşıldı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi'nde bazı iller için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Güneşli günler yerine sağanak yağışa bırakırken, hava sıcaklığı da azalacak.

Son dakika hava durumu haberi… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 21 Nisan hava durumu verileri yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı ve çok bulutlu, İzmir’in kuzey ilçeleri (Bergama, Kınık, Dikili) ve Manisa’nın kuzey ilçeleri (Soma ve Kırkağaç) yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığı İzmir ve Manisa çevrelerinde 4-6 ºC düşecek.

Rüzgar kuzey kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, Balıkesir’in kuzey ilçeleri ile Çanakkale çevrelerinde kuvvetli (30-50 km/sa) esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak,Isparta, Burdur ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışarın Doğu Karadeniz’de kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Marmara’da kuzey yönlerden kuvvetli(40-60 km/saat), Doğu Anadolu’nun doğusunda güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına(50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı bulutlu, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 25°C
Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 22°C
Parçalı bulutlu

MANİSA °C, 23°C
Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 23°C
Parçalı bulutlu