Meteoroloji’den Ege Bölgesi’ne sağanak yağış uyarısı! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim Çarşamba hava durumu raporu yayımlandı. Havaların soğumasıyla vatandaşlar evden çıkmadan önce 'Bugün hava nasıl olacak?' sorusuna cevap arıyor. Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi'nde bugün sağanak yağış hakim olacak. Bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki, İzmir'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 Ekim hava durumu raporunu paylaştı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi’nde bugün sağanak yağışlı hava hakim olacak. Bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İzmir’de ise bugün hava 24 dereceyi gösterirken, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Konya ve Karaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 24°C
Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KÜTAHYA °C, 18°C
Çok bulutlu, sağanak yağışlı

MANİSA °C, 25°C
Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 22°C
Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Exit mobile version