Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Meteoroloji’den Ege Bölgesi’ne uyarı: Saat verildi! İzmir, Manisa, Aydın, Muğla…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 3 Mayıs hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi geneli parçalı ve az bulutlu, Çanakkale çevreleri yarın ilk saatlerde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu geçecek. Öte yandan öğle saatlerinde bölgenin güney kesimlerinde yer yer kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Hava sıcaklığı kıyı kesimlerde ve kuzey kesimlerde 2 ila 5 derece azalacak, güney ve iç kesimlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Bölge genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde bölgenin güney kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 28°C
Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 31°C
Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 30°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 33°C
Az bulutlu ve açık

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Hakkari çevreleri ile Van’ın doğu ilçelerinin, gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyı kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.