Meteoroloji’den Ege’ye sağanak yağış uyarısı! İzmir’de bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 18 Kasım hava durumu verileri paylaşıldı. Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi'ne sağanak yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan sabah saatlerinde yola çıkacak vatandaşların sis ve pusa karşı dikkatli olmaları istendi. Peki hangi illerde yağış var?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 18 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Evden işe gitmek için çıkacak vatandaşlar hava durumu verileri merakla araştırıyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’ne saat vererek sağanak yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan sabah saatlerinde yola çıkacak vatandaşların sis ve pusa karşı dikkatli olmaları istendi.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey kesimleri ile zamanla batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop ve Bursa çevreleri, Çanakkale’nin doğu, Balıkesir’in kuzey kesimleri ile gece saatlerinden sonra İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Şanlıurfa ve Batman çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE’YE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın, öğle saatlerinden itibaren Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 18°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı

KÜTAHYA °C, 13°C
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

MANİSA °C, 17°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

Exit mobile version