Meteoroloji’den hafta sonu için uyarı: Saat verildi! Kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarı yapıldı. Hafta sonu plan yapacak vatandaşlar için hava durumu açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, Marmara Bölgesi’nde hafta sonu fırtına etkili olacak. Fırtına nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji, yarın sabah saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi genelinde fırtına beklendiğini bildirdi. Fırtına uyarısı yapılırken, vatandaşların da olumsuzluklara karşı dikkatli olması konusunda uyarıldı.

KUVVETLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Cumartesi sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde rüzgarların kuzey ve kuzeybatı yönlerden fırtına (50-70 km/saat), pazar günü sabah saatlerinde itibaren kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) doğusunda yer yer tam fırtına (90-110 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

Exit mobile version