Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Meteoroloji’den hava durumu açıklaması! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 22 Ekim hava durumu raporu yayımlandı. Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlar evden çıkmadan önce 'Bugün hava nasıl olacak?' sorusunun cevabını araştırıyor. Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi'nde bazı iller saat verilerek uyarıldı. Peki, İzmir'de hava nasıl olacak? Hangi illerde yağış var?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 22 Ekim Perşembe hava durumu raporunu paylaştı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı bulutlu geçerken, Muğla ve Aydın için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Muğla, Aydın’ın kıyı kesimleri, Antalya’nın batı kıyıları ile Batı Akdeniz’in Toroslar Mevkii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, güney kesimleri yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Muğla çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Aydın’ın kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

İZMİR °C, 26°C
Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 26°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 22°C
Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı