Meteoroloji’den hava durumu açıklaması! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 3 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi genelinde sağanak yağış beklenmezken, bazı iller için yağış uyarısı yapıldı. Peki, deprem bölgesi İzmir'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 3 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlar evden çıkmadan önce ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorununa cevap arıyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi genelinde sağanak yağış beklenmezken, bazı iller için yağış uyarısı yapıldı. Peki, deprem bölgesi İzmir’de hava nasıl olacak?

Deprem bölgesi İzmir’de parçalı bulutlu olarak geçecek. Öte yandan hava sıcaklığı 1 ila 2 derece artacak.

YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın Doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güneydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Antalya, Sivas, Düzce ve Zonguldak çevreleri ile Kırklareli’nin kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Çarşamba) gece saatlerinde Adana ve Samsun çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların yarın (Çarşamba) gece saatlerinde Adana ve Samsun çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 21°C
Az bulutlu

KÜTAHYA °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 21°C
Az bulutlu

MUĞLA °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu

Exit mobile version