Meteoroloji’den hava durumu açıklaması! Yola çıkacaklar dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 23 Kasım hava durumu verileri paylaşıldı. İşe gitmek için evden çıkacak vatandaşlar tarafından hava durumu raporu merakla araştırılıyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi'ne sabah ve gece saatleri için uyarı yapıldı. Öte yandan bazı bölgelerde de sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 23 Kasım hava durumu verileri resmi internet sitesinde paylaşıldı. İşe gitmek için evden çıkacak vatandaşlar tarafından hava durumu raporu merakla araştırılıyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi için sabah ve gece saatlerinde sis ve pus uyarısı yapıldı. Öte yandan bazı bölgelerde de sağanak yağış bekleniyor.

Ege Bölgesi geneli az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yerel olarak pus görülecek.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Artvin’in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu’da yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

 EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İZMİR °C, 17°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 11°C
Az bulutlu

MANİSA °C, 18°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 19°C
Az bulutlu ve açık

Exit mobile version