Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Meteoroloji’den İzmir’e uyarı! İşte 22 Ocak hava durumu raporu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 22 Ocak hava durumu verileri yayımlandı. Meteoroloji’nin verilerine göre, Ege Bölgesi genelinin geneli parçalı ve çok bulutlu geçerken, İzmir’de aralıklı sağanak yağışlı havanın hakim olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan bölgedeki diğer iller için de sis ve pus uyarısı yapıldı.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde İstanbul’un Anadolu yakası ile Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin, zamanla Kıyı Ege ile Çanakkale çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kıyılarda hafif, iç ve doğu kesimlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege’nin yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 7°C
Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu

DENİZLİ °C, 10°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı

KÜTAHYA °C, 6°C
Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu