Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriManisa Haberleri

Meteoroloji’den Kuvvetli Sağanak Uyarısı! İzmir, Manisa, Aydın…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı! Yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkenin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Kocaeli, Yalova, Bursa, İzmir ve Manisa çevreleri ile Aydın‘ın kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Batı Karadeniz kıyılarında sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ülkede hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerinde 2 ila 4 derece artarak mevsim normalleri civarına yükseleceği, diğer yerlerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Ege Bölgesi’nde Hava

Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, İzmir ve Manisa çevreleri ile Aydın’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C25°C

Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı

MANİSA °C25°C

Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı

A.KARAHİSAR °C23°C

Parçalı bulutlu

AYDIN °C27°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kıyı ilçeleri hafif sağanak yağışlı

Ege Denizi’nde Hava

Ege Denizi’nde hava bugün parçalı ve çok bulutlu, Orta Ege sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege’de doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6, güneyi 3 ila 5; Güney Ege’de güney ve güneybatıdan, öğle saatlerinden itibaren güneydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, kuzeyinde 1,5 ila 2,5 m; Görüş: İyi.