Afyonkarahisar haberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriMuğla HaberleriYerel Haberler

Meteoroloji’den O Bölgelere Uyarı! Hava Sıcaklıkları Düşecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı! Yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkenin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun güneydoğusu ile Osmaniye ve Hatay kıyılarının sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Kuzey Ege’nin iç kesimleri, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu’da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’nun Kuzeydoğusunu, zirai don riski için uyardı. Başta tarımsal faaliyetlerle uğraşan üreticiler ve ilgililer ile vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda duyuruda bulundu.

Ege Bölgesi’nde Hava Nasıl Olacak?

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde Kuzey Ege’nin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İZMİR °C24°C

Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C19°C

Parçalı ve az bulutlu

A.KARAHİSAR °C17°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C22°C

Parçalı ve az bulutlu

Ege Denizi’nde Hava Nasıl Olacak?

Kuzey Ege’de bugün fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Ege Denizi’nde bugün hava az ve açık bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, akşam saatlerinden itibaren 5 ila 7; Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, güneyi 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyi 1,5 ila 2,5m; Görüş: İyi.