Gündem

Meteoroloji’den Pazartesi gününe kadar 28 ile kar uyarısı yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre bu hafta sonundan itibaren birçok ilde kar yağışı görüleceği öğrenildi. Pazar günü Ankara, Eskişehir ve Bolu’nun bulunduğu 22 ilde kar yağışı beklenirken Pazartesi günü için ise kar yağışı yağan illerin 28’e çıkması beklendiği açıklandı.

KAR YAĞIŞI BEKLENEN İLLER

Pazar günü, tam 22 ilde kar yağışı bekleniyor. Bu iller arasında Ankara, Eskişehir, Bolu, Kırşehir, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Yozgat, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Malatya, Tunceli, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane bulunuyor.

PAZARTESİ 28 İLDE KAR YAĞIŞI

Pazartesi günü ise, tam 28 il için kar yağışı tahmini yapıldı. Bu iller arasında Bolu, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Amasya, Kırşehir, Niğde, Kayseri, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan bulunuyor.

ANKARA’DA KAR YAĞACAK MI?

Sıcaklıkların sıfırın altına düşmesi beklenen Ankara’da pazartesi günü itibariyle kar yağışı bekleniyor.

Gelen bilgilere göre İstanbul’da Aralık ayı sonunda kar yağışı beklenmiyor. Ocak ayının ortalarından itibaren ise kar yağışının İstanbul’da da kendisini göstermesi bekleniyor.