Gündem

Meteoroloji’den son dakika hava durumu açıklaması!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 7 Nisan hava durumu verileri paylaşıldı. Verilere göre, Ege Bölgesi'nde bazı iller için sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte, 7 nisan hava durumu...

Son dakika hava durumu haberi… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 7 Nisan hava durumu raporu yayımlandı. Değerlendirmelere göre, Ege  Bölgesi geneli parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmediği belirtildi.

FIRTINA UYARISI

Ege Denizi’nde beklenen fırtına nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı başta denizcilerimiz olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.

Balıkesir’in kuzey ilçeleri ile Çanakkale çevrelerinde rüzgarın fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksama, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun doğusu, Çanakkale’nin ve Balıkesir’in güney kesimleri, Manisa, Uşak, Denizli, Adana ve Osmaniye çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile Manisa, Uşak ve Denizli çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLİ °C, 16°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

İZMİR °C, 16°C
Çok bulutlu ve akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı

MANİSA °C, 15°C
Çok bulutlu ve akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı