Gündem

Meteoroloji’den son dakika hava durumu açıklaması!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 8 Mayıs Cuma hava durumu verileri paylaşıldı. Alınan verilere Ege Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu geçerken, o iller için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Peki, bugün hava nasıl olacak? İşte 8 Mayıs hava durumu verileri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 6 Mayıs hava durumu raporu yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi genelinin parçalı bulutlu, sabah ilk saatlerde Aydın’ın doğu ilçelerinin hafif sağanak yağışlı olarak geçeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Denizli için de sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Hava sıcaklığı ise güneşin etkisini göstermesiyle artacak.

Hava sıcaklığı bölge genelinde 2-3 derece artacak.

Rüzgar kuzey yönlerden hafif, Güney Ege kıyılarında orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Akdeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Denizli, Adıyaman, Bitlis ve Muş çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Konya çevreleri ile Isparta ve Burdur’un doğu, Antalya’nın kuzeydoğu ilçelerinde, öğle saatlerinde Sivas, Giresun, Trabzon ve Gümüşhane çevreleri ile Kayseri’nin kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Denizli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 20°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı

İZMİR °C, 24°C
Parçalı bulutlu

MANİSA °C, 23°C
Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 23°C
Parçalı yer yer çok bulutlu