Gündem

Meteoroloji’den son dakika hava durumu uyarısı! 11 Mart hava nasıl olacak?

Meteoroloji tarafından 11 Mart hava durumu verileri paylaşıldı. Vatandaşlar evden çıkmadan önce hava durumunu merakla araştırıyor. İşte 11 Mart hava durumu verileri...

Son dakika hava durumu haberi… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 11 Mart hava durumu verilerini resmi internet sitesinde yayımladı. Vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabı arama motorlarında merakla araştırılıyor. Meteoroloji tarafından İzmir’e öğle saatlerinde sağanak uyarısı yapıldı.

Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde İzmir merkez çevrelerinde hafif sağanak yağış geçişleri görülecek. Sabah saatleri iç kesimler pus yer yer sisli geçecek.

Hava sıcaklığı 2 ila 4 derece artacak.

Rüzgar güney ve güneybatı yönlerden hafif kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, Kıyı Ege ve doğu bölgelerimizin parçalı yer yer çok bulutlu, İzmir, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis ve Ağrı çevreleri ile Van ve Diyarbakır’ın kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ve İç Ege ile Bolu ve Düzce çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE HAVA DURUMU

Parçalı yer yer çok bulutlu, Bu sabah ilk saatlerde İzmir çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DENİZLİ °C, 18°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

İZMİR °C, 19°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif sağanak yağışlı

KÜTAHYA °C, 15°C
Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli

UŞAK °C, 15°C
Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli