Magazin

Metin Hara Adriana Lima’dan sonra hangi güzele gönlünü kaptırdı?

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ile uzun süre magazin gündeminden düşmeyen bir ilişki yaşayan Metin Hara için bomba gibi bir aşk iddiası gündeme geldi. Güzel modele benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Hilal Altınbilek Bozcaada’da Metin Hara ile yakın şekilde görüntülendi.

Atv ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin güzel oyuncusu Hilal Altınbilek, magazin dünyasına bomba gibi düşen bir aşk haberi ile gündeme geldi. Dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde alan oyuncu Metin Hara ile samimi şekilde objektiflere takıldı. Her hareketi olay yaratan ve dikkat çeken bir isim olan Altınbilek Metin Hara’nın eski aşkı Adriana Lima’ya benzetiliyor.

Neler yaşanmıştı?

Yaklaşık bir buçuk sene ilişki yaşayan Adriana Lima ile Metin Hara uzun süre hem yerel hem de dünya basınında gündem olmuştu. Aşk dolu paylaşımlarıyla gözleri üstüne çeken çiftin beraberliklerinin reklam üzerine kurulu olduğu iddia edilmişti.

Metin Hara kimdir?

Metin Hara, 14 Haziran 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladı. Üsküdar Amerikan Koleji’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde eğitim hayatını tamamladı. Metin Hara, Çapa Devlet Hastanesi’nde 1 sene “Stajyer Fizyoterapist” olarak görev yaptı. Uzun yıllardır kendi içine olan yolculuğu devam eden Metin Hara, seneler içerisinde “tamamlayıcı tıp” diye tanımladığı birçok tekniğin eğitimini aldı.

2014 yılında üç kitaptan oluşacak ”Aşkın İstilası” serisinin ilk kitabı olan “Yol”, sadece ilk 3 ayda 100.000’in üzerinde satmış, yaklaşık 8 ay boyunca en çok satanlar listelerinde kalmıştır. 2016 yılının Ekim ayında serinin 2. kitabı olan “Dem” okuyucuları ile buluşmuştur.