İzmir HaberleriManşetPolitika

MHP’li Osmanağaoğlu’ndan CHP’li Taşkın’a FETÖ göndermesi

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın’ın “MHP’nin kongresi 2 saat sürdü. Bizim ki gece de sürüyor” sözünü eleştirdi. Osmanağaoğlu Kongrenizin gece yarısına kadar sürmesinin sebebi; senin gibi FETÖ artıklarının CHP’yi ele geçirme çabası olabilir mi? CHP’li delegenin senin gibi birisini hazmedememesi olabilir mi? İşine bak Yüksel Taşkın; sen en iyi bildiğin işi, FETÖ tetikçiliğini yapmaya devam et” dedi.
Osmanağaoğlu açıklamasında şunları söyledi:
“Yüksel Taşkın adında sözüm ona bir milletvekili var. FETÖ’nün Taraf Gazetesi yazarlığını yapan, FETÖ elebaşına övgüleriyle şöhret olan, nihayetinde de İzmir’imize CHP tarafından dayatılan laboratuvar ürünü karakterlerden birisi.
Demiş ki “MHP’nin kongresi 2 saat sürdü. Bizim ki gece de sürüyor.”
Evet; bizim kongrelerimiz gece yarısına kadar sürmez Yüksel Taşkın. Çünkü bizim partimizde FETÖ sempatizanları milletvekili olamaz.
Bizim partimiz seçim kazanmak için PKK ile kolkola girmez.
Bizim delegemizin adayı belli kararı nettir.
Kongrenizin gece yarısına kadar sürmesinin sebebi; senin gibi FETÖ artıklarının CHP’yi ele geçirme çabası olabilir mi? CHP’li delegenin senin gibi birisini hazmedememesi olabilir mi? İşine bak Yüksel Taşkın; sen en iyi bildiğin işi, FETÖ tetikçiliğini yapmaya devam et.
MHP Kongrelerini çok merak ediyorsan kongrelerimizden birine buyur gel; sana birliği, dirliği, kenetlenmeyi, tek yumruk olmayı ve hatta demokrasiyi öğretelim”