MHRS randevularıyla ilgili önemli açıklama: Bakanlık vatandaşlara duyurdu!

MHRS randevularıyla ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Sağlık Bakanlığı yazılı açıklamada bulundu. Bakanlık, MHRS randevularına yönelik yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, hastane randevularının ayda 3 kez ile sınırlandırıldığı iddialarına yalanlama geldi.

MHRS randevusu alacaklar dikkat! Sağlık Bakanlığı, hastane randevularının ayda 3 kez ile sınırlandırıldığı iddialarıyla ilgili, “Bakanlığımızca MHRS randevularına yönelik herhangi bir yeni düzenleme yapılmamış olup kota getirilmesi söz konusu değildir” dedi.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

Bakanlık bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan ‘Hastane randevuları, aylık 3 randevu ile sınırlandırıldı’ iddiaları üzerine açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “Bakanlığımızca MHRS randevularına yönelik herhangi bir yeni düzenleme yapılmamış olup kota getirilmesi söz konusu değildir. Halihazırda mevcut uygulamaya göre, MHRS’de bir kişinin aktif olarak üç randevusu bulunabilmektedir. Bu üç randevuya, kontrol muayeneleri dahil değildir. Kişi muayene oldukça, yeni randevu almasına bir sınırlama yoktur. Ayrıca randevu cetveline dair planlama aylık değil 15 günlük yapılmaktadır” denildi.

Exit mobile version