Migros ayçiçek yağı ürünlerinin fiyatlarını güncelledi! 4 litrelik Orkide ayçiçek yağı 108 TL’ye, litrelik ayçiçek yağı 34 TL’ye düştü!

Yaklaşık olarak 3 aydır ekonomi piyasalarında gözlenen ani yükselişler, temel gıda ürünlerine yüksek oranlarda zamların yansıtılmasına sebep oldu. Hali hazırda yüksek oran satış fiyatlarına sahip olan gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının ortaya çıkması ile birlikte bir kez daha zamlanan ürünlerden biri oldu.

Yapılan ayçiçek yağı zamlarından sonra 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatları 300 TL’ye yaklaştı. Buna karşılık vatandaşların ayçiçek yağı alışverişlerinin sekteye uğramasına göz yummak istemeyen Migros, bugünden itibaren geçerli olmak üzere ayçiçek yağı ürünlerinde indirime gittiğini açıkladı.

Migros 4 Litrelik Orkide Yağı İndirimi!

Migros, bugünden itibaren indirimli hali ile satışa sunduğu 4 litrelik Orkide marka ayçiçek yağının, 108,50 TL’ye satılacağını ilan etti.

Migros Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları (Litrelik)

Türkiye genelinde yüzlerce şubeye sahip olan zincir marketlerden biri olan Migros Market, yaşanan ekonomik ve siyasi gelişmeler çerçevesinde ayçiçek yağı ürünlerine yapılan yüksek oranlı zamların vatandaşları mağdur etmesine daha fazla dayanamadı. Market yönetimi hem litrelik ürünlerde hem de diğer ürünlerde, bugünden itibaren indirime gittiklerini duyurdu.

Migros Market’in indirim politikası çerçevesinde litrelik ayçiçek yağı ürünlerinin fiyatları şu şekilde belirlendi:

Migros Ayçiçek Yağı Fiyatları 2 Litrelik

Migros indirime konu olan iki litrelik ayçiçek yağı ürünlerinin satış fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version