EkonomiGündem

Migros kampanya başlattı: 60 TL üstü alışverişe akaryakıt indirimi hediye edilecek!

Migros, sitesi üzerinden kampanya açıklaması yaptı. Migros’un başlattığı kampanya kapsamında, 60 TL ve üstü alışveriş yapana akaryakıt indirim kodu hediye edilecek. Söz konusu akaryakıt kampanyasına katılım için 60 TL ve üstü Raid ve/veya OFF marka ürün alınması gerekiyor. Kampanyanın bitiş tarihi de duyuruldu.

MİGROS KAMPANYASININ KOŞULLARI;

• 23 Haziran – 6 Temmuz tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Migros Sanal Market’ten Money Kart, Money Bonus ya da Money özellikli diğer kartlar ile yapılacak tek seferde 60 TL ve üzeri Raid ve/veya OFF marka ürün alımına fiş altında çıkan kod ile Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli 25 TL değerinde akaryakıt hediye kodu hediye edilecektir.

• Kampanya ile ilgili detaylı bilgi , katılım koşulları ve yükümlülüklerine Petro Ofisi Mobil uygulamasındaki katılım kosullarından, www.petrolofisi.com.tr veya money.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

• Kampanya kart bazında olup aynı kart bir alışverişte maksimum 1 kampanya süresince toplam 2 kez hediye akaryakıt koduna hak kazanacaktır.

• Kampanya 15 bin adetle sınırlıdır.