Migros Personel Alımı: 81 İl Geneli 510 Yeni Personel İstihdam Edilecek!

Migros Ticaret A.Ş. bu hafta 81 il için yeni iş ilanları yayınladı. Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Migros, kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 510 yeni personel istihdamları yapacak. Personel alımları en az ilköğretim mezunu bay bayan adaylar arasından gerçekleştirilecek.

İş başvuruları Migros’un kendi iş başvuru sayfası olan “Migros Kariyer” internet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Personel alımı yapmak için yayınlanan ilanlara göre, 81 ilde bulunan market şubelerine farklı mesleklerden toplam 510 personel alınacağı bilgisine yer verildi.

Migros personel alımı başvuruları 31 Ekim 2022 tarihi itibari ile halen devam etmekte olup, başvurular 20 gün daha devam edeceği belirtildi. Başvuru yapacak adayların yayınlanan ilan içeriklerinde  belirtilen mesleki şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.

İşe alımların, İdari birim departmanlarına, mağaza yönetim ve mağaza çalışanları departmanlarına farklı öğrenim düzeylerinden toplamda 510 yeni çalışan alınacağını belirten Migros Market, çalışanlara her türlü sosyal hakkın tanınacağı bilgisine yer verdi. Başvuru şartları ve başvuru sayfasına ait bilgiler aşağıda verilmiştir. İşte detaylar…

BAŞVURU ŞARTLARI

Müşterileri güler yüz ile karşılamak ve uğurlamaktan,

Güncel kampanyaları takip etmekten,

Kasa ve çevresinin düzeninden,

Mağaza kasaları ile ilgili tüm işleri yerine getirmekten,

Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,

Reyon ve etiketlerin güncel ve düzenli olmasından,

Kampanyaları ve özel fiyatlı ürünleri takip etmekten,

Gün içerisinde reyonları kontrol ederek eksilen ürünlerin depodan çıkarılmasından,

Müşteri ilişkilerine destek vermekten sorumlu olacak çalışma arkadaşları arıyoruz.

MİGROS İŞ BAŞVURUSU

Migros mağazalarına yukarıda belirtilen tarih aralığında 510 yeni personel alımı daha yapılacak. Tüm aranan pozisyonları görüntülemek ve hemen Migros’un aradığı mesleklere iş başvurusunda bulunmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Exit mobile version