EkonomiGündem

Migros, Şok, Bim ve A101’den alışveriş yapanlara 100 TL indirim bugün başladı

Türkiye’deki milyonlara uygun fiyatlı satışlar sunan market zincirlerinden bugün alışveriş yapanlara 100 TL indirim geliyor. Fırsatın detayları belli oldu.

Migros, Şok, Bim ve A101’den alışveriş yapanlara 100 TL indirim bugün başladı- Milyarlarca liralık dev ekonomi hacmi ile hizmet veren Akbank tarafından harcadıkça kazandıran kampanya duyuruldu. Açıklamada Akbank ile yapılan market alışverişlerinde 100 TL’lik Chip Para kazanılacağı belirtildi.

SMS İLE MİLYONLARA AÇIKLADI

Akbank bugün SMS yolu ile tüm müşterilerine kampanyayı açıkladı. Akbank’ın açıklamalarında şu ifadelere yer verildi:

Akbank Kart’tan market harcamalarınıza özel 100 TL chip-para sizi bekliyor. 31 Ekim’e kadar Akbank Kart’ınız ile tek seferde yapacağınız ikinci ve sonraki her 400 TL ve üzeri market harcamanıza 20 TL, toplamda 100 TL chip-para kazanabilirsiniz. Kampanyaya Juzdan/Akbank Mobil’den veya MARKET yazip 4566’ya SMS göndererek katılabilirsiniz.

İşte o mesaj:

Akbank’ın harcamalara özel chip para avantajları Türkiye’deki tüm aktüel mağazalarda geçerli olacak. Özellikle dev market zincirleri kategorisinde bulunan ve vatandaşlrın sıkça tercih ettikleri Migros, Şok, Bim, A101, CarrefourSA gibi büyük marketlerde de kullanılabilecek. Yukarıdaki SMS’tei yönergelere göre hareket eden her vatandaş kampanyadan bugün itibari ile Ekim ayının sonuna kadar faydalanabilecek.

31 Ekim Salı günü son bulacak kampanya kapsamında alışveriş yaptıkça kazanacaksınız. Türkiye’nin 81 ilindeki her Akbanklı için geçerli olan kampanyanın detayları için Akbank resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ver detaylara Akbank mobil uygulaması, web adresi ya da şubelerinden de ulaşabilirsiniz.