EğitimEkonomiGündem

Migros’ta %50 indirimli kırtasiye seti satışı başladı

Migros’ta %50 indirimli kırtasiye seti satışı başladı. Tüm anne ve babalara dev indirim müjdesi. Yetişen hemen ucuza alacak.

Migros’ta %50 indirimli kırtasiye seti satışı başladı

Okulların açılması ile birlikte fahiş fiyatlara fırlayan okul alışverişlerine Migros’tan müjdeli haber geldi. Tüm anne, baba ve çocuklara %50 indirimli kırtasiye seti tanıtıldı. Bugün Migros Sanal Market’lere girerek hemen alışveriş yapan herkes uygun fiyat ile alışveriş yapacak. 169,90 TL’lik set 89, 90 TL’ye düştü.

%50 indirim
%50 indirim

%50 indirim için hemen alışveriş yapın

Migros’un resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruya göre Migros Sanal Market’ten hemen alışveriş yapanlar %50 indirimden faydalanacak. İndirim başladı. 169,90 TL’ye satılan Penco Mega Kırtasiye Seti bugün Migros Sanal Market’te %50 indirim ile 84,90 TL ile satışa çıktı. Alışveriş yapmak isteyenler indirime buradan ulaşabilir. Ayrıca diğer Migros Sanal Market indirimlerini takip etmek isteyen kişiler Migros’un resmi web adresi üzerinden de alışveriş yapabilirler.

İndirim ne kadar süre devam edecek?

Bugün başlayan %50 indirimin ne kadar süreceğine ilişkin olarak Migros’tan henüz resmi bir açıklama gelmese de Eylül ayı boyunca süreceği ön görülüyor. Dolayısıyla alışveriş yapmak isteyen ailelerin 11 Eylül okul açılış tarihinden bugüne ve Eylül ayının son gününe kadar Migros Sanal Marketin resmi web adresini takip etmeleri gerekiyor. Güncel fiyat listeleri her gün Migros’un web adresi üzerinden açıklanacak.

Editörün notu: Bu içerik, haber amaçlı yapılmış olup herhangi bir reklam amacı barındırmamaktadır.