Migros’tan sıvı yağ fırsatı! Market, 1 Lt, 2 Lt, 3 Lt ve 4 Lt ayçiçek yağı ürünlerinde büyük indirimler yaptığını duyurdu! Migros ayçiçek yağı fiyatları

Rusya- Ukrayna savaşının ortaya çıkması ile birlikte ülkemize doğru yola çıkan ayçiçek yağı yüklü gemilerin Azak Denizi’nde Rusya engeline takılması, ülke içerisinde hali hazırda satışta olan ayçiçek yağı ürünlerinin bir gecede yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Geçtiğimiz yılın sonlarında yaşanan olumsuz ekonomik gelişmelerden sonra en çok zam alan temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, böylelikle rekor seviyelere ulaşmış oldu.

Hemen hemen her markette yaklaşık olarak 2 katına çıkan ayçiçek yağı ürünleri vatandaşların bütçelerinin çok çok üzerinde iken sevindirici haber Migros’tan geldi. Zincir market, dün itibari ile ayçiçek yağı ürünlerinin hepsinde, indirime gittiğini duyurdu.

Migros 1 Litrelik Ayçiçek Yağı Fiyatları

Migros, litre bazında bakıldığında bir gecede 30 TL’den 50 TL’nin üzerine çıkan ayçiçek yağı ürünlerine inat, indirime gittiğini açıkladı. Market, hali hazırda satışta olan litrelik ayçiçek yağı ürünlerinin fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Migros 2 Litrelik Ayçiçek Yağı Fiyatları

Migros, dün itibari ile indirime girmiş olan 2 litrelik ayçiçek yağı ürünlerinin fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Migros Diğer Ayçiçek Yağı Ürünleri

Migros 3 litrelik ve 4 litrelik diğer ayçiçek yağı ürünlerinin indirimli fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version