Milan’da koronavirüs şoku! Hükmen mağlup olabilirler!

Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nun da forma giydiği Milan'da aralarında Zlatan İbrahimovic de olmak üzere birçok oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Milan, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynayacağı Bodo/Glimt maçı öncesi UEFA'ya koronavirüs testi negatif çıkmış en az 13 isim bildiremezse hükmen yenik sayılacak.

Dünya futbolunun yıldızlarından Milan’ın golcüsü Zlatan Ibrahimovic’in koronavirüs testi pozitif çıktı.
UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş’ın muhtemel rakibi İtalyan devi Milan’da, bugünkü Bodø/Glimt maçı öncesi yapılan koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun da formasını giydiği Milano ekibinde Leo Duarte’nin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından tüm futbolculara test yapıldı ve Zlatan Ibrahimovic’in de dahil çok sayıda futbolcunun koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

HÜKMEN MAĞLUM EDİLECEK!

UEFA tarafından geçen ay yayınlanan kurallara göre, Milan’ın sahaya çıkacak en az 13 oyuncuya sahip olması gerekiyor. 13’ten az oyuncu olması halinde, kulübün başlangıçta UEFA’ya verdiği listeye dahil olmayan oyuncuları listeye ekleyebileceği belirtilirken, Milano devinin sayıyı karşılayamaması durumunda hükmen yenik sayılacağı kaydedildi.

Exit mobile version