Milli Eğitim Bakanlığı 2022 sözleşmeli öğretmen alımı için düğmeye bastı! Boş kontenjanlar ve diğer başvuru şartları belli oldu!

Binlerce öğretmen adayının heyecan içerisinde beklediği Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmen alımı ilanı yayınlandı. Bakanlık, boş kontenjanları açıklayarak, ilgili kurumlarda sözleşmeli öğretmen olarak çalışmak isteyen adaylar için diğer başvuru şartlarını yayınladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Öğretmen Alımı İlanı!

Üniversitelerin eğitim fakültelerinden mezun olan ancak bir türlü atanamayan öğretmen adayları için müjdeli haber geldi. Milli Eğitim Bakanlığı toplamda 99 farklı branş için sözleşmeli öğretmen atamalarının gerçekleştirileceğini duyurdu.

Binlerce öğretmen adayının merak içerisinde bekledikleri Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmen alımı ilanı yayınlandı. Bakanlık, 99 farklı branş için toplamda 19 bin 969 öğretmen adayının sözleşmeli olarak atanacağı bildirdi. En çok kadro verilen branşlar ise şu şekilde duyuruldu:

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Öğretmen Ataması Başvuru Şartları

Milli Eğitim Bakanlığı önümüzdeki günlerde açıklanacak olan sözleşmeli öğretmen ataması için başvuruda bulunmak isteyen öğretmen adaylarının sağlamaları gereken şartları şu şekilde belirledi:

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Öğretmen Ataması Başvuru Detayları

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kurumlarda sözleşmeli öğretmen olarak istihdam edilmek isteyen adayların başvuruları, 26 Temmuz tarihine kadar kabul edilecektir.

Exit mobile version