Milyonlar Merakla Bekliyordu! 18 Yılın Ardından Yeniden Gerçeği Tanımlayacaklar!

Son serisi 18 yıl önce yayınlanan Matrix efsanesi geri döndü. Dünyanın dört bir yanında merakla beklenen Matrix serisinin 4. filmi bugün itibariyle vizyona girdi. İlk olarak 1999 yılında yayınlanan Matrix serisini 2003 yıllarında Matrix Revolutions ve Matrix Reoladed takip etmiş ardından bugüne kadar başka seri yayınlanmamıştı. Kurgusuyla ve oyuncularıyla milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Matrix Resurrections 2021 serisinin detayları…

 

Geri Döndüler!

Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith, Jessica Henwick ve Jonathan Groff gibi dünyaca bilinen başarılı isimlerin yer aldığı  Matrix Resurrections vizyona girdi. Yazarı ve yönetmeni Lana Wachowski oldu. Orijinal üçlemenin ana karakterleri Neo ve Trinity’nin dönüşünü merkezine alıyor.

Geçtiğimiz aylarda filmin ortak senaristlerinden David Mitchell röportajında The Matrix 4 için bir devam filmi olmayacağını belirtmişti. Üçlemeyi de kapsayan bambaşka bir film olacağını ifade etmişti. Ayrıca aksiyon açısından görmediğimiz şeyler göreceğimizi de eklemişti.

Bilim kurgu ağırlıklı aksiyon filmi ‘Matrix 4’ filminden ilk ödeme olarak 12 ili 14 milyon dolar arasında kazandığı belirtilen Keanu Reeves’in gişe rakamları sonrası da yapımın hasılatına göre ek kazanç elde etmesi bekleniyor.

Exit mobile version