EkonomiGündem

Milyonlarca emekli için açıklama geldi: Emekli maaşı en az 1500 TL olanlar dikkat!

Türkiye’de emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş bulunuyor ve düzenli olarak bankalar emekli maaşı alan müşterilerine yönelik kampanyalarını açıklıyorlar. Türkiye’nin köklü kamu bankası Ziraat Bankası da maaşlara göre değişen tutarlardaki promosyon imkanını internet sitesi üzerinden duyurdu.

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan vatandaşlara Ziraat Bankası tarafından aldıkları maaşlara göre ödeme verilecek. Ödeme detayları ise şöyle:

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,
1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,
2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılıyor.

ÖDEMELER NASIL ALINACAK?

Emekli aylıklarını Ziraat Bankası aracılığı ile alan vatandaşların promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca bu banka aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Ziraat Bankası’ndan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşteriler için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı; banka şubeleri, İnternet Şubesi, Ziraat Mobil, ATM’ler, SMS, Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla yapabilirsiniz.

KISA MESAJ ATABİLİRSİNİZ

4757’ye “PRO” yazıp bir boşluk bırakıp “TC Kimlik Numarası”nı yazarak SMS gönderen müşteriler, Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranarak onayları alınmaktadır.