Milyonlarca emekli vatandaşa duyuruldu: Elinize 15 gün içinde binlerce lira para geçecek!

Emekli vatandaşlara duyuru yapıldı. Emeklilere özel önemli bir açıklama geldi. PTT’den emekli maaşı alanlar için nakit para fırsatı sunuldu. Buna göre, PTT üzerinden emekli maaşı alanlara 100 bin TL kredi imkanı sağlanıyor. Peki, PTT emekli kredisi nedir ve krediye başvuru nasıl yapılır?

PTT’den emekli maaşı alan vatandaşlara duyuruldu. Özellikle borcu olan ve nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için bir fırsat olacak 100 bin TL’ye kadar kredi kampanyası başlatıldı. Bu kapsamda, emeklilere 100 bin TL 24 ay vadeli kredi verilecek.

PTT EMEKLİ KREDİ KAMPANYASI NEDİR?

PTT, emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile birlikte borcu olanlara 100 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlanması hedefleniyor. PTT ve kredi verecek olan Aktif Bank ile gerçekleştirilen iş birliğinin sonucunda PTT’den emekli maaşı alanların kredi alması kolaylaşıyor. Emekliler 100 bin TL limitli 24 ay vadeli kredi için başvuruda bulunabiliyor.

PTT EMEKLİ KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

PTT’den emeklilik kredisi almak isteyenler başvuru için en yakın PTT şubesine gidebilir veya online olarak da başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmak için akıllı telefonunuza PTT mobili indirdikten sonra sisteme giriş yaparak kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredinizin onaylanma süreci 15 güne kadar uzayabilir.

KAMPANYA HAKKINDA AÇIKLAMA

Kampanya hakkında yapılan açıklamada, “Acil nakit ihtiyacı olan emeklilerimize yüzde 2,69 faiz oranından başlayan faizlerle 100 bin TL’ye kadar nakit kredi. İhtiyaçlarınızı değil, borçlarınızı erteleyin.” denildi.

Exit mobile version