Milyonlarca veli ve öğrenciyi ilgilendiriyor! Bakan Özer’den flaş yüz yüze eğitim açıklaması!

Son dakika gelişmesi… Milyonlarca veli ve öğrenciyi ilgilendiren yüz yüze eğitim açıklaması yapıldı. Bakan Özer flaş gelişmeyi, Düzce’deki ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamalarla verdi.

Düzce Valiliği’ni ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Öğretmenlerin aşı oranlarının yüksek olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Bakan Özer:

“En az 1 doz aşı olmuş öğretmen oranı yüzde 94, en az 2 doz aşı olan öğretmen oranı yüzde 90, en az 3 doz aşı olan öğretmen oranımız da yüzde 53. Bir de aşı olmayıp, geçirdiği hastalık nedeniyle bağışıklık kazanmış öğretmenlerimizle birlikte eğitim sistemimizdeki 1,2 milyon öğretmenimizin hemen hemen tamamı 2 doz aşısını tamamlamış durumda” ifadelerini kullandı.

Yüz Yüze Eğitime Ara Verilecek Mi?

Bakan Özer, yüz yüze eğitimin gidişatı ile ilgili açıklama da yaptı. Öğretmenlere fedakarlıklarından dolayı teşekkür eden Bakan Özer:

“Bu dönemi de yüz yüze eğitimde tutarak nihayetlendireceğiz. Bu süreçteki fedakarlıklarından dolayı öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Onlar sadece maskeleriyle ders anlatmadılar, aşı oranlarını da yüksek tutarak tüm topluma örnek oldular. Öğretmenlerimiz ile gurur duyuyoruz” dedi.

Exit mobile version