Milyonlarca Vodafone hat sahibine duyuruldu: 6 GB internet tanımlanacak!

BTK tarafından açıklanan yüzde 52,50’lik zam oranından sonra harekete geçen Akbank, Vodafone kullanıcıları için özel olarak bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Bu kapsamda Vodafone ile el sıkıştığını duyuran banka, ilgili internet kampanyasının tüm ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank İnternet Kampanyası 2022

Akbank, artan telekomünikasyon ücretlerine karşın yeni bir kampanya geliştirerek Vodafone ile el sıkıştığını duyurdu. Kampanya kapsamında kendi müşteri sayısını da arttırmayı hedefleyen banka, ilgili kampanyanın ayrıntılarını paylaştı.

Akbank’ın Vodafone kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu kampanyaya göre bankanın mobil uygulaması aracılığı ile kampanyaya katılım sağlayanlara 2 GB internet kullanımının hediye edileceği, kampanyaya katılım sağladıktan sonra otomatik fatura ödeme talimatı veren kullanıcılara da +4 GB daha internet kullanımının hediye edileceği bilgisi kaydedildi. Toplamda 6 GB’lık internet hediyesinin, yalnızca bireysel müşteriler için geçerli olduğu bilgisi de banka tarafından verildi.

Akbank İnternet Kampanyası Ayrıntıları

Akbank’ın Vodafone kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu internet kampanyası, 70 yaşın altında olan bireysel fatura kullanıcıları için geçerlidir. Kampanyaya katılım sağlanmasından ve gerekli şartların yerine getirilmesinden sonra 15 gün içerisinde hediye GB kazanımları hatlara yüklenecektir.

Akbank İnternet Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank’ın Vodafone kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu hediye internet kampanyasına, Akbank Mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılmaktadır. Ancak mobil uygulamaya giriş sağlanmadan önce Vodafone’un Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yapılmalı ve tek seferlik davet kodu alınmalıdır. İlgili davet kodu yalnızca bir kere görüntülenmektedir. Bu neden ile kodun mutlaka bir yere not edilmesi gerekmektedir.

Vodafone Yanımda uygulamasından alınan davet kodundan sonra Akbank Mobil uygulamasına giriş yapılmalı ve kampanyalar sekmesinden ilgili internet kampanyasına tıklanarak davet kodu girilmelidir. İşlemin tamamlanmasının ardından kampanya başvuru süreci tamamlanmaktadır.

Exit mobile version