Minimum lise mezunu, düşük puan ile birlikte personel alınacak! 

Kamu sektörü içerisinde kariyer hedefi olanlar için sevindiren haber paylaşıldı. Açık pozisyonlar ve ilan detayları tek tek paylaşıldı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere pek çok aday adına başvurular açılıyor. Adayların başvuru süreci ve gerekli detaylar ile ilgili bilgiler resmi web sitelerinden paylaşılıyor. İşte o ilanları ile ilgili tüm detaylar…

Memur olmak isteyenler için başvurular başladı

Türkiye’de kamu kurum ve kuruluşları farklı branşlar içerisinde nitelikli bireyleri bünyesinde çalıştırmak için ilanları paylaşıyor. Son dönemlerde dikkat çekici bir hız ile birlikte bu alımlar çoğaldı. Devlet memurları kanununun uyarınca yapılan bu alımlar ile birlikte yeni mevzun ve iş arayan memur adayları için önemli fırsatlar sunuluyor.

Müfettiş yardımcıları alınacak

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere müfettiş yardımcılığı pozisyonu için alımlar gerçekleştirecek. Tarım sektörü için önemli bir alim olan müfettiş yardımcılığı pozisyonu için detaylar paylaşıldı. Toprak Mahsulleri Ofisi 1-12 Şubat 2024 tarihleri arasında toplamda yedi müfettiş yardımcısı alımı yapacak. Adayların analitik düşünme yeteneği ve detaylara dikkat edebilme özellikleri başvuru şartları arasında yerini aldı.

İşleri bakanlığı alımı yapacak

İçişleri Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşları sevindirecek bir haber paylaşıldı. İçişleri Bakanlığı bünyesinde Avrupa Birliği uzman yardımcılığı kadrosuyla birlikte alım yapacak. İçişleri Bakanlığı, Türkiye’deki Avrupa birliği ile ilişkilerin koordine edilmesi amaçlı çok önemli bir role sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Bu kapsam içerisinde 12 Şubat-16 Şubat 2024 tarihleri aralığında sekiz Avrupa birliği uzman yardımcısı pozisyonu adına alımlar gerçekleştirilecek. Adaylardan uluslararası ilişkiler ve Avrupa birliği mevzuatına hakim olmaları şartları istenerek adaylar adına başvurular kabul edilecek. Dil bilgisi de diğer bir şart arasında yerini alacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2024 alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2024 yılı için bir alım duyurusu paylaştı. Defterdarlık ve vergi müfettişi yardımcılığı adına adımlar gerçekleştirilecek. 4-15 Mart 2024 tarihleri arasında 400 Defterdarlık uzman yardımcısı ve 12-23 Şubat tarihleri aralığında 300 vergi müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştirilecek.

Exit mobile version