Magazin

Miray Daner sevgilisi Oğulcan Engin’in doğum gününü romantik bir poz ile kutladı: “İyi ki doğdun sevgilim!”

Son dönemlerin yıldızı en çok parlayan isimlerinden olan ve son olarak dijital platform Netflix’te Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ile rol aldığı Kuş Uçuşu dizisi ile kendisine hayran bırakan genç oyuncu Miray Daner, kendisinden alışık olunmayan bir biçimde özel hayatı ile gündeme geldi.

Bir süredir ünlü şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin’in oğulları Oğulcan Engin ile birliktelik yaşayan ancak birlikteliğini kameraların önünde yaşamaktan kaçınan Miray Daner, sevgilisinin doğum gününü, paylaştığı romantik fotoğraflar ile kutladı.

FOTOĞRAF PAYLAŞMAYA DOYAMADI!

Instagram hesabını pek de aktif olarak kullanmayan ve katıldığı bir programda da sosyal medyadan ve teknolojiden çok hoşlanmadığını belirten genç oyuncu Miray Daner, sevgilisi Oğulcan Engin’in doğum gününde fotoğraf paylaşımlarına doyamadı. Önce sevgilisini bir pastanın ve kurulu bir masanın başında çeken Miray Daner, sonrasında da Engin’le birlikte çekilmiş olan romantik bir fotoğraf karesini Instagram hesabının hikayeler kısmından paylaştı.

ROMANTİK KUTLAMA!

Sevgilisi ile çekilmiş oldukları oldukça yakın temaslı bir fotoğrafı sosyal medya hesabının hikayeler kısmından paylaşan güzel oyuncu Miray Daner, fotoğrafa kutlama notu düşmeyi de ihmal etmedi. “İyi ki doğdun sevgilim, seni çok seviyorum” notu ile Oğulcan Engin’in doğum gününü kutlayan Miray Daner, bu sayede de aslında ne kadar romantik karakterde olduğunu göstermiş oldu.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI İKİYE BÖLÜNDÜ!

Bir süredir birlikte olan Miray Daner ile Oğulcan Engin’in yeni fotoğraflarını gören sosyal medya kullanıcıları, ikiye bölündü. Daner ile Engin’in yakıştığını savunan sosyal medya kullanıcıları, bu fikirlerine katılmayan ve ikiliyi hiç yakıştırmayan diğer sosyal medya kullanıcıları ile karşı karşıya kaldı.