Miss Turkey güzellerini eleştiren Demet Akalın’a Tuğba Ekinci’den şok sözler: Sen bu göğüslerin ile…

Kariyerine manken olarak başlayan ve bir süre sonra da şarkıcılığa adım atarak podyumlara veda eden ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Miss Turkey 2022 Güzellik Yarışması’nda dereceye giren güzelleri eleştiri yağmuruna tutmuştu. Eleştirilerinin ardından kendisinin mankenlik yaptığı günlere dair bir fotoğraf paylaşan Akalın, bu kez şarkıcı Tuğba Ekinci’nin radarına takıldı. Ekinci, Akalın’ı sert eleştirdi.

DEMET AKALIN FOTOĞRAF PAYLAŞTI!

Sivri dili ünlenen şarkıcılardan birisi olan ve son dönemlerde hemen hemen her konuya ilişkin takındığı eleştiriler tavrı ile dikkatleri üzerine çeken Demet Akalın, Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Şu an şarkıcılık kariyerine devam ediyor olsa da sanat hayatına podyumlar ile adım atan Akalın, paylaştığı yeni gönderisine şu notu düştü: “Yıl 1990. Mayo güzeliydim ben.”

TUĞBA EKİNCİ DAYANAMADI!

“O Şimdi Asker” şarkısı ile yıllar önce büyük bir çıkış yakalayan sonrasında ise girdiği münakaşalar ile gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci, Demet Akalın’ın paylaştığı mayolu eski fotoğrafına laf atmadan edemedi. Akalın’ın 1990 yılında çekilmiş olduğu mayolu fotoğrafı kendi Instagram hesabında alıntılayan Tuğba Ekinci, Akalın’a şu sözler ile yüklendi: “Haha o seneler, sen bu göğüslerin ile kocan kafan ile mayo güzeli oldun da şimdikiler mi sana çirkin geldi?”

AKALIN NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Miss Turkey 2022 Güzellik Yarışması’nda ilk 3’e giren güzelleri eleştiren Demet Akalın, tepkisini sosyal medyadan dile getirmişti. Birinci güzeli “ilk iş gözaltı torbaları” diyerek eleştiren Akalın, yarışmayı üçüncülük ile tamamlayan ve eski manken Neşe Erberk’in kızı olan Selin Erberk için de “Hira’yı ayıp olmasın diye Türkiye güzeli seçmeyin” sözlerini kullanmıştı.

Exit mobile version