MNG’den kargo gönderecek olanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Akbank internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Akbank’tan alınan bilgilere göre Akbank Mobil’e login olduktan sonra, ana sayfada yer alan Kampanyalar alanından “MNG Kargo %30 İndirim” kampanya detaylarına ulaşarak sana özel indirim kodu alabilme imkanı sunduğunu ve 8 Haziran 2023 tarihine kadar süreceğini duyurdu.

Kampanya Detayları

01 Temmuz 2022– 8 Haziran 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’den alınacak indirim kodu ile MNG Kargo şubelerinden gerçekleştirilen yurt içi gönderilerinde, taşıma listesi fiyatları üzerinden %30 indirim imkanı sunmaktadır.

%30 indirim, KDV hariç ve standart yurt içi gönderileri için geçerli olup; yurt dışı gönderileri ve adresten alım, adrese teslim ve SMS ücretlerini kapsamamaktadır.

Kampanyadan faydalanmak için Akbank Mobil’den alınan indirim kodunun MNG Kargo şubelerinde işlemden önce yetkiliye ibraz etmeleri ve indirimin yansıdığı görülmelidir.

Her bir kod tek kullanımlıktır.

İndirim kodlarının son kullanım tarihi 8 Haziran 2023’tür. Kullanılmayan kodlar bu tarihten sonra kendiliğinden geçersiz olacaktır.

İndirim kodu nakde çevrilemez, para iadesi yapılamaz ve devredilemez.

Bu kampanyada kazanılan indirim kodları bu ve başka kampanyalar ile birleştirilemez.

Kampanya kapsamında verilecek indirim kodları sınırlı sayıdadır ve belirlenen limite ulaştığında kampanya durdurulacaktır.

AKBANK T.A.Ş ve MNG Kargo kampanya süresini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

Exit mobile version