Mobil interneti bitene, Vodafone’dan çağrı: 5 yıllığına 1 TB kazanabilirsiniz!

Vodafone, yeni bir internet kampanyası geliştirdiğini duyurarak tüm mobil internet kullanıcılarına seslendi.

Vodafone’dan Testi Çöz Kampanyası!

Türkiye’nin en çok tercih edilen ve abone sayısı günden güne artan GSM şirketlerinden birisi olan Vodafone, yeni dönemde de arka arkaya kampanyalar geliştirmeye ve hizmet kapsamını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir kampanya haberi daha duyuran Vodafone, söz konusu kampanyasının yalnızca kendi aboneleri için değil, diğer operatör firmalarının aboneleri için de geçerli olduğunu bildirdi.

Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre firma tarafından hazırlanan Seviyorum interneti isimli testi çözen tüm anket katılımcılarına, karşılıksız 3 GB internet hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

Vodafone’dan 5 Yıl Geçerli Çekiliş Hakkı!

Vodafone tarafından geliştirilmiş olan ve katılana 3 GB’lık internet hediyesi veren testi çöz kampanyasına katılım sağlayarak testi sonuna kadar çözen ve 3 GB’lık internet hediyesini almaya hak kazanan katılımcılara, ek bir fayda şansı da sunmaktadır. Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre ilgili kampanya kapsamında testi tamamlayan her katılımcı, 5 yıl geçerli olan 1 TB’lık hediye internet çekilişine katılmaya hak kazanır. Kampanya sonunda çekilişten ismi çıkan katılımcıların hatlarına, 5 yıllın internet hediyeleri tanımlanır.

Vodafone Testi Çöz Kampanyasına Nasıl Katılım Sağlanır?

Vodafone tarafından geliştirilmiş olan ve katılana 3 GB’lık internet hediyesi veren testi çöz kampanyasından fayda sağlamak için Vodafone’un resmi internet sitesine giriş yapılmalıdır. Açılan sayfada yer alan “kampanyalar” kısmından “Seviyorum interneti testi” başlığının bulunması ve testin tamamlanması gerekmektedir.

Testin tamamlanmasından sonra 3 GB’lık hediye internet faydası, katılımcının telefonuna tanımlanacaktır. Ayrıca ilgili testin bitiminde, 1 TB hediyeli çekilişe de otomatik olarak kayıt yaptırılmaktadır.

Exit mobile version