Money Kart sahiplerine hemen 40 TL geri ödeme! Kampanya için son 7 gün

Alışveriş kartı olan Money Kart üzerindeki her alışveriş için geri ödeme fırsatı başladı. Kampanya 31 Ekim’de son bulacak.

Money Kart sahiplerine hemen 40 TL geri ödeme! Kampanya için son 7 gün– Bugün Money Kart sahiplerine SMS yolu ile bilgilendirme yapıldı. Kart üzerinde gerçekleştirilecek market ve online mağaza alışverişlerinde kampanya başladığı açıklandı. İşte detaylar…

31 EKİM’DE KAMPANYA BİTİYOR

Money Kart sahibi tüm vatandaşlara SMS yolu ile harcamalara karşılık 40 TL geri ödemenin başladığı aktarıldı. Money tarafından yapılan SMS yolu ile olan duyuru da şu ifadelere yer verildi:

Kampanya: Size Özel Macrojest! Deüerli Musterimiz, 1-31 Ekim’de Macrocenter ve Macroonline’da 6002**34 Money kartınızla 800 TL harcayın 40MONEY=40TL kazanın! Katılmak için: MCHEDEF yazın 5818e yollayın. Harcama bilgileri fişinizde! Alkol, sigara, elektronik  ürünler ve TL yükleme hariçtir. Macroonline:https://bit.ly/45PvYEV Money SMS Ret: 7447ye RET MN yaz

Money kart ile alışveriş hizmeti gerçekleştirmek isteyen vatandaşların en yakın Macrocenter alışveriş merkezlerine gelmeleri ya da Macroonline üzerinden satın alma işlemi gerçekleştirmeleri gerekiyor. İşlemleri tamamlayanların 800 TL’lik alışverişlerine direkt olarak 40 TL’lik indirim yansıması olacak. Buu şekilde indirimli ve geri iadeli satış gerçekleştiren vatandaşlar karlı satış yapmış olacaklar. Fırsatlardan hemen faydalanmak isteyenlerin yukarıdaki işlemleri gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Exit mobile version