Motorlu Taşıt Vergisi MT Ocak ayı taksiti duyurusu: İndirim yapılacak!

Motorlu Taşıt Vergisi MTV ödemesi yapacaklara açıklama yapıldı. Motorlu Taşıt Vergisi MTV ödemesinin Ocak ayı taksitini hala yatırmamış olanlara İş Bankası üzerinden açıklama yapıldı. İş Bankası internet sitesi üzerinden her yıl 2 taksit şeklinde ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi MTV kampanyası düzenlediğini ve 1 Ocak-5 Şubat 2023 tarihleri arasında MTV Ödemelerinizde 4 Taksit Fırsatı sunduğunu duyurdu.

MTV DUYURUSU YAPILDI

Maximum kredi kartı MTV kampanyası kapsamında MTV ödemelerinize 4 taksit fırsatını kaçırmayın! Üstelik Pazarama’daki Starlas, Performance Lastik, Lastiksipariş, Karlas Otomotiv Konya, Ototyres ürünlerinde Maximum Kartınıza özel %5 indirim sizi bekliyor. Söz konusu indirimden yararlanmak için sepette indirim kodu MTV2023’tür.

Maximum Kart’ınızla 31 Ocak 2023’e kadar İşCep’ten, Maximum Mobil içindeki MTV Öde menüsünden ya da gib.gov.tr’den Maximum Mobil ile Öde seçeneğiyle yapacağınız 300 TL ve üzeri MTV ödemenize 4 taksit fırsatı!​

Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılacak 300 TL ve üzeri ödemeler doğrudan 3 taksite bölünecektir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı),Ticari kredi kartları.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar: Aidatsız kartlar

İNDİRİM YAPILACAK

Ek koşullar: Kampanya 1 Ocak – 5 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Taksit ayrıcalığı için 300 TL alt limiti bulunmaktadır. MTV ödeme dönemi 1-31 Ocak tarih aralığında olmakla birlikte, bu tarihten sonra 5 Şubat 2023 tarihine kadar gecikmeli de olsa MTV ödemeleri taksit kampanyamız kapsamında yapılabilecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

2023 MTV Taksit Kampanyası Kapsamında;

gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirilecek ödemelerde tek çekim, 2, 3 ve 4 taksit,

Maximum Mobil Uygulaması-Ödemeler-Vergi Ödemeleri üstünden yapılacak ödemelerde tek çekim, 2, 3 ve 4 taksit,

İnternet Şubesi ve İşCep uygulaması üstünden yapılacak ödemelerde tek çekim ve 2, 3 ve 4 taksit seçenekleri sunulacak,

Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılan 300 TL ve üstü ödemeler doğrudan 3 taksit olarak gerçekleştirilecektir.

Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile taksitli ödeme yapabilmek için linkte tarif edildiği şekilde işlem yapılmalıdır.

Maximum Mobil ile Öde: Maximum Mobil ile Öde; Maximum Mobil kullanıcılarının elektronik ticaret alışverişlerinde ödemelerini kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabildikleri bir ödeme yöntemidir.

Exit mobile version