Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ödeyenlere sigorta duyurusu: İndirim yapılacak!

İş Bankası internet sitesi üzerinden 2023 yılı Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ilk taksitini ödeyen vatandaşlara özel kampanya başlattığını duyurdu. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre Motorl Taşıt Vergisi MTV ödemesini Maximum Kart’ı ile yapan vatandaşlara yaşı 5 ve altında olan araçlar için Anadolu Sigorta’dan Birleşik Kasko Sigortası yeni poliçe açılışlarında geçerli %10 indirim fırsatından yararlanma fırsatı sunuldu.

31 OCAK’TA SON BULACAK

Kampanya kapsamında sunulan %10 indirim hakkı, Türkiye İş Bankası kartları aracılığıyla 5 – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında asgari 735 TL ve üzeri MTV ödemesi yapan müşterilerimizin araçları için Anadolu Sigorta’dan ilk kez tanzim edilecek Birleşik Kasko Sigortası tekliflerinde/poliçelerinde geçerlidir.

Anadolu Sigorta Birleşik Kasko Sigortası teklif/poliçelerinde uygulanacak %10 indirim, kullanım tarzı hususi otomobil, model yılı 5 yaş ve altında olan araçlar ile sınırlıdır.

%10 indirim hakkı, Anadolu Sigorta’nın yenileme kapsamındaki Birleşik Kasko Sigortası poliçelerinde geçerli değildir.

Türkiye İş Bankası kartları ile 5 Ocak– 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Türkiye İş Bankası dijital kanallarından veya gib.gov.tr adresinden peşin ya da taksitle MTV ödemesi yapan müşterilere indirim kodları, Banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaraları üzerinden işlem anında SMS ile gönderilecektir.

İNDİRİM YAPILACAK

Kod iletimleri, T. İş Bankası A.Ş tarafından MTV ödemesi sonrası, kampanya koşullarının sağlanmasına bakılmaksızın, kampanyaya dâhil olan kartlar ile MTV ödemesi yapan ve kişisel verilerinin işlenmesi izni bulunan tüm İş Bankası müşterilerine yapılacaktır.

İndirim kodu kullanımı ile Birleşik Kasko Sigortası poliçesi düzenlenmesi aşamasında kampanya koşullarının kontrolü ve koşulların sağlanması halinde fiyat teklifinde indirim uygulanması Anadolu Sigorta sistem kontrollerine tabidir.

Kampanya, yalnızca İş Bankası şubeleri üzerinden satın alınan yeni Birleşik Kasko Sigortası poliçeleri için geçerlidir​.

İndirim kontrolü yapılması ve fiyat teklifine uygulanması için, Türkiye İş Bankası tarafından SMS ile iletilen kampanya indirim kodunun satın alma aşamasında kullanılması/ibraz edilmesi gerekmektedir.

Kampanya kodu tek kullanımlıktır ve aynı müşteri kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir.

Kampanya kodları 5 Ocak – 31 Mart 2023 tarihleri arasında kullanılabilecektir.

Söz konusu indirim, başka kampanya ve indirimler ile birleştirilemez.

Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Anadolu Sigorta, süre ve koşullar konusunda önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar.

Exit mobile version