EkonomiGündem

Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesi Yapmayan Vatandaşlara Açıklama Yapıldı: Yarın Son

Motorlu taşıtlar Vergisi her yıl Ocak ve Temmuz olmak üzere yılda iki kez eşit taksitle ödeniyor. MTV ödemelerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için son gün 31 Ocak.  MTV ödemelerini hala gerçekleştirmeyen vatandaşlar için ülkemizde bulunan bankalar peş peşe açıklama yapmaya devam ediyor.

QNB Finansbank resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada: Motorlu Taşıtlar Vergi Ödemelerini 2 taksit olarak gerçekleştirme fırsatını sundu.

QNB Finansbank Kampanyanın Detaylarını Açıkladı:

CardFinans’ınızla 7-31 Ocak tarihleri arasında yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 2 taksit fırsatı! Ödemelerinizi QNB Mobil, İnternet Şubesi, Motorlu Taşıtlar Vergi Ödeme Sayfası, Çağrı Merkezi, şube kanallarımızdan veya www.gib.gov.tr’den yapabilirsiniz.

İlgili dönem içerisinde tüm tek çekim ödemeler 2 taksite bölünecek olup, tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacaktır.

Internet Şubesi ve QNB Mobil üzerinden MTV ödemesi yaparken kredi kartınızın internet alışverişine açık olması gereklidir.

Ticari kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır.

Kampanya kapsamında; QNB Mobil, İnternet Şubesi, Motorlu Taşıtlar Vergi Ödeme Sayfası, QNB Finansbank’ın 0850 222 0 900 numaralı bireysel çağrı merkezinden, 0850 222 1 900 numaralı KOBİ Rahat hizmet hattından, tüm şubelerden veya www.gib.gov.tr üzerinden kredi kartları ile ödeme yapılabilir.

Bireysel ve ticari banka kartları, Enpara.com kredi kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit kampanyalarına dahil değildir.

Bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme; bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

CardFinans ticari kredi kartları ile yapılacak ödemeler de ücretsiz taksit kampanyasına dahildir.