Motorlu Taşıtlar Vergisini Ödemeyen Vatandaşlara Açıklama Yapıldı

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin ilk taksit süresi dolmak üzere. MTV ödemelerini hala gerçekleştirmemiş vatandaşlar için Halkbank kampanya duyurusunda bulundu. İlk taksitleri Ocak ayında 2. taksitleri Temmuz ayında olmak üzere her yıl ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi bu yılda ödeme yapacak vatandaşlar için 31 Ocak tarihinde son bulacak.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni hala ödemeyen vatandaşlar için zaman daralıyor. Halkbank hala MTV ödemesini gerçekleştirmeyen vatandaşlara 31 Aralık tarihine kadar kampanya sunuyor.

MTV ödemelerini taksitle yatırmak isteyen vatandaşlara Halkbank’tan açıklama yapıldı. Halkbank Motorlu Taşıt Vergisi ödemeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Halkbank müşterileri MTV ödemelerini taksitlendirebilecek. Halkbank  müşterilerine özel kampanyaları sunmaya devam ediyor.

Halkbank resmi internet sitesinden yapılan açıklamada: Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemenizi Halkbank Mobil, İnternet Şubesi, Halkbank Dialog ve ATM’lerimizden hızlı ve zaman kaybetmeden hesabınızdan veya kredi kartınızdan kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Halkbank kredi kartınızla yapacağınız MTV ödemesinde 3 taksit kampanyasından yararlanabilirsiniz.

MTV sorgulama işleminizi Halkbank Mobil, İnternet Şubesi, Halkbank Dialog, ATM’lerimiz, Şubelerimiz ve Gelir İdaresi Başkanlığı’nın gib.gov.tr adresinden gerçekleştirebilirsiniz.

MTV Ödemelerini Halkbank Aracılığı İle Yapmak İsteyen Vatandaşlar:

Halkbank Mobil Uygulaması

Halkbank Şubelerinden

Halkbank İnternet Şubesinden

Halkbank Dialog üzerinden

Halkbank ATM’lerinden

Gelir İdaresi Başkanlığı web sitesinden Halkbank kredi kartınızla 3 taksitle gerçekleştirebilirsiniz.

Exit mobile version