EkonomiGündem

MTV ödemesi yapacak herkes hemen okusun: Ücretsiz olacak!

Tüm araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesi yapacak herkes için geçerli olacak. Ziraat Bankası’ndan MTV kampanyası duyuruldu. Banka, MTV ödemesinde ücretsiz işlem uygulayacak. Kampanyanın 5 Ağustos’a kadar devam edeceği kaydedildi.

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinin ay sonuna kadar ödenmesi gerekiyor. Ziraat Bankası’ndan MTV kampanyası başlatıldı. Banka, ücretsiz taksit imkanı sundu. Kampanya duyurusuna göre, Bankkart ve Bankkart Başak kartın kredi kartı özelliği ile yapılacak taksitli MTV ödemelerinde işlemler 4 taksite bölünecek.

MTV KAMPANYASI AÇIKLAMASI VE KAMPANYA KOŞULLARI;

Kampanya 1 Temmuz – 5 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şubemiz, ATM’lerimiz, www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız taksitli MTV ödemelerinizde işlemler 4 taksite bölünecektir.

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne ilişkin detaylı bilgiye https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşabilirsiniz.