EkonomiGündem

MTV ödemesi yapacak herkes hemen okusun: Ücretsiz olacak!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesinin 2. taksit ödemeleri ay sonuna kadar devam edecek. MTV ödemesi yapacaklara yönelik bir duyuru yapıldı. MTV ödemesinde bir fırsat sunuldu. MTV Ödeyeceklere ücretsiz işlem imkanı verilecek. Kampanya, 5 Ağustos’a kadar devam edecek.

MTV ödemesinde geçerli bir kampanya başlatıldı. Ziraat Bankası’nın başlattığı kampanya kapsamında MTV ödemesinde ücretsiz 4 taksit yapılabilecek. Bankadan yapılan kampanya açıklamasına göre, Ziraat Mobil, İnternet Şubemiz, ATM’lerimiz, www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapılacak taksitli MTV ödemelerde işlemler 4 taksite bölünecek.

MTV KAMPANYA DUYURUSU;

Kampanya 1 Temmuz – 5 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şubemiz, ATM’lerimiz, www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız taksitli MTV ödemelerinizde işlemler 4 taksite bölünecektir.

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne ilişkin detaylı bilgiye https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşabilirsiniz.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.